Als werkgroep pastoraat van onze wijkgemeente hebben we het voornemen om af en toe bijeenkomsten te organiseren voor bepaalde doelgroepen / leeftijdsgroepen van onze wijkgemeente. Om zo de onderlinge ontmoeting en kennismaking te stimuleren en gemeenteleden die nog niet zo bekend zijn met onze wijkgemeente en haar leden de kans te geven hiermee wat meer bekend te raken. In dit geval m.n. met leeftijdsgenoten.

Op zondag 9 maart willen we zo’n bijeenkomst organiseren voor de ’40-ers’ van onze wijkgemeente. Partners en kinderen zijn daarbij ook van harte welkom. Tijd: 17.00-19.00 uur in de foyer van De Toevlucht.

We willen jullie vragen om daarvoor ook wat (borrel)hapjes mee te nemen, wij zorgen voor een drankje.

Naast onderlinge ontmoeting op informele wijze willen we ook een korte tij nemen om jullie met elkaar in gesprek te brengen over wat je verwacht van de kerk en van onze kerkelijke gemeente, wat je niet zou willen missen in haar activiteiten of wat je misschien juist wel daarin mist.

We willen de ’40-ers’ vragen alvast deze datum te reserveren. Binnenkort volgt een persoonlijke uitnodiging via de e-mail, mocht je geen uitnodiging ontvangen en toch graag willen komen kun je je aanmelden bij ds. Attie Minnema, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen willen we vragen je even aan te melden bij één van de ouderlingen (zie uitnodigingsbrief), graag uiterlijk dinsdag 4 maart, met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen.

We hopen dat dit initiatief gewaardeerd wordt en uiteraard hopen we op zondag 9 maart velen te ontmoeten.

De werkgroep pastoraat

Uitzending via Kerkomroep

Protestantse Gemeente Ypenburg Laan van Hoornwijck 140 2497 DG Den Haag
2021-05-09 09:54:00 Luister
2021-05-02 09:53:00 Luister

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Don 13 Mei om 10:00 uur in Dorpskerk, Nootdorp

Informatie bij deze dienst:
Hemelvaart 9.30 uur Dorpskerk in Nootdorp

Voorganger: ds. A. Minnema
Ouderling van dienst: Wilma Ottenkamp


Zon 16 Mei om 10:00 uur in De Toevlucht

Informatie bij deze dienst:


Voorganger: ds. C.L. de Rooij
Ouderling van dienst: Carla Izeren