Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 22 september 2012 organiseert de Raad van Kerken Nootdorp/Ypenburg voor jullie een musicaldag. Op deze dag verzorgt theatergroep “De Vliegende Speeldoos” een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

De musical heet “Het Geschenk” en gaat over het slavinnetje van Naäman. Een voorstelling over hoe iets ogenschijnlijk kleins, iets groots teweeg kan brengen. En hoe kinderen in Gods koninkrijk van grote betekenis zijn. Een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Jullie spelen zelf de hoofdrol. Aan het eind van de dag zorgen jullie samen met deze acteurs, zangers en dansers voor een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical “Het Geschenk”, gespeeld door nieuw talent uit Nootdorp en Ypenburg.

De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20.15 uur duren.

Waar? In de Bartolomeüskerk aan de Veenweg 36 in Nootdorp.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, mail dan je gegevens naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Opgeven kan uiterlijk tot 1 juli 2012

T.z.t. ontvang je dan van ons nadere informatie over deze dag. Graag tot dan!

Namens de werkgroep “de Vliegende Speeldoos”,

Anne Stoppels, Ilonka ten Broeke, Karin Tinbergen en Sylvia de Boo

 

Om dit allemaal goed te laten verlopen, hebben we de nodige hulp nodig: hulp bij het knutselen, bij het eten en drinken, opbouwen van het decor enz. Iedereen vanaf de middelbare schoolleeftijd mag ons komen helpen!!

Meer informatie is te vinden in:

Uitzending via Kerkomroep

Protestantse Gemeente Ypenburg Laan van Hoornwijck 140 2497 DG Den Haag
2021-05-09 09:54:00 Luister
2021-05-02 09:53:00 Luister

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Don 13 Mei om 10:00 uur in Dorpskerk, Nootdorp

Informatie bij deze dienst:
Hemelvaart 9.30 uur Dorpskerk in Nootdorp

Voorganger: ds. A. Minnema
Ouderling van dienst: Wilma Ottenkamp


Zon 16 Mei om 10:00 uur in De Toevlucht

Informatie bij deze dienst:


Voorganger: ds. C.L. de Rooij
Ouderling van dienst: Carla Izeren