Wegens ziekte van ds. Schelling wordt de avond over het ‘paranormale’ en hoe daarmee, vanuit het geloof mee om te gaan, nogmaals gehouden en wel op maandag 8 dec. Bijna dagelijks lezen we erover of horen we ervan : verlichtende ervaringen, wonderlijke gebeurtenissen, onverklaarbare waarnemingen. Mediums zoals Char, Derek Ogilvie, hebben op tv een programma waarin ze mensen in contact brengen met de geestelijke wereld, er zijn tal van t.v. series met paranormaal begaafde hoofdpersonen, veel mensen bezoeken paranormaal beurzen of mensen met genezende krachten in de hoop er beter van te worden.

Hoe moeten we hiermee omgaan, welke waarde hebben deze ‘geheimen’? Is het paranormale onzin? Is het gevaarlijk? Is het van God of van het Boze? Hoe moeten we als christenen hiermee omgaan en wat zegt de bijbel hierover?

Over deze vragen zullen we in gesprek gaan met ds. Schelling. Hij schreef hier enkele boeken over, o.a. recent: ‘Daar word je beter van’  waarin hij ingaat op alternatieve hulpverlening en therapie. Dit boek zal op de avond te koop zijn.

Kerk open om 19.30 uur, aanvang 20.00 - 21.45 uur, daarna ontmoeting, vrijwillige gift voor de onkosten.

Uitzending via Kerkomroep

Protestantse Gemeente Ypenburg Laan van Hoornwijck 140 2497 DG Den Haag
2021-05-09 09:54:00 Luister
2021-05-02 09:53:00 Luister

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Don 13 Mei om 10:00 uur in Dorpskerk, Nootdorp

Informatie bij deze dienst:
Hemelvaart 9.30 uur Dorpskerk in Nootdorp

Voorganger: ds. A. Minnema
Ouderling van dienst: Wilma Ottenkamp


Zon 16 Mei om 10:00 uur in De Toevlucht

Informatie bij deze dienst:


Voorganger: ds. C.L. de Rooij
Ouderling van dienst: Carla Izeren