Een keer per jaar in het najaar houden we een bijeenkomst voor gemeenteleden die in het jaar daarvoor nieuw zijn binnengekomen in (de administratie van) onze wijkgemeente. Dit als gelegenheid om kennis te maken met onze gemeente, dominee en pastorale ouderlingen en uiteraard met elkaar.

De eerstvolgende avond voor nieuwingekomenen zal worden gehouden op dinsdag 15 november 2011.

Iedereen die in dat afgelopen jaar in de wijk Ypenburg is komen wonen en lid is van onze gemeente ontvangt daarvoor een persoonlijke uitnodiging. Mocht u misschien al langer in Ypenburg wonen maar nog niet zo bekend zijn met onze gemeente of als u als nieuwe bewoner geen uitnodiging heeft gehad, maar u wilt toch graag komen, dan bent u uiteraard van harte welkom.

Graag even van te voren aanmelden bij:ds. Attie Minnema, tel. 015 3619471, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avond zal plaatsvinden in De Toevlucht en begint om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur is er koffie of thee.

 

Volgende kerkdienst

Eerstvolgende kerkdienst is op
Zon 20 Januari om 10:00 uur in H. Bartholomeuskerk

Informatie bij deze dienst:
Oecumenische viering in de H. Bartholmeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp. Deze viering wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Nootdorp-Ypenburg in het kader van de Week van Gebed voor eenheid van de Christenen. Het thema van deze viering is: ?Recht voor ogen?. Voorgangers: Diaken Dick Vrijburg (r.k. parochie), Petra Vossegat (Ipse De Bruggen) en ds. Attie Minnema. In deze viering is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. In De Toevlucht is deze ochtend geen kerkdienst.

Voorganger: Diaken Dick Vrijburg, Petra Vossegat, ds. Attie Minnema
Ouderling van dienst: Yuri Sigmund